Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lixium Polska[Surv][24/7][NO-WL][NO-PREMIUM][MODY IC RP BC CC i RC]

fabian7771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngLixium PolskaDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: alpha.ddns.us:25565

de2zjo.gifTyp Serwera: RolePlay

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

pluginy.png

ChestShop

FalseBook

ColoredSigns

ChairCraf

Lwc

zespol.png

H@ adamros , @Kempior, @Porky978,@ MrBerciko Mod Dantey Mod fabian3214

dodatkowe.png

Elo

Dzis Chcialbym zaprezentowac nowy serwer Lixium Polska ilosc slotow zwiekszy sie z iloscia graczy paczka jest nie zbedna zeby grac na serwier mozna ja pobrac z naszje strony Lixium Polska

ZAPRASZAM

Opublikowano

Spoko serwer mógłbym go porównać do zielonego mieszkania Harrego z puszczy.

Pamiętajcie aby zagrać musicie zabrać klienta z domku mistycznych przygód babci Gertrudy

Można też go znaleźć w karczmie "mc-hajtowo czyli beczka po rumie"

Kilka słów autora :

Facepalm

PS Posze nie uznawać tego za spam to jest tylko nagły napływ inspiracji

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Nie ma co dużo mówić. Administracja nieogarnia, przez dynmape neosy wyzywają graczy, jako niezalogowany na koncie admina można wpisywać ./give

Nie polecam, nie potrafią w ogóle zabezpieczyć serwera.

Opublikowano

Powiem Ci tak wchodzisz na strone i piszesz nam negatywne opinie a nie wejdziesz na serwer i nie zobaczysz gry a zabezpieczenia sa bardzo dobre (cwaniaczku)

Opublikowano

Racja zapomniałem wspomnić o serwerze.

Serwer z modami i miastem z działkami = niewypał

Przy 4 graczach i przy ich maszynach w jednym mieście muli serwer, ze grac nie idzie.

Jedyna zaleta jest to, że można scraftować Nuke, Reaktory Nuklearne, ew. silniki z BC i zrobić wybuch na 3 działki :D

Opublikowano

Co do lagów i dynmapy nie zaprzeczam. Dzisiaj zostanie to poprawione. Ale absolutnie nie mogę się zgodzić z tym, co kolega wyżej napisał.

1. Nawet jeżeli ktoś wejdzie na konto admina - nie jest on zalogowany i ma uprawnienia Gościa, w związku z czym nie ma dostępu nawet do takich komend jak /give czy /item

2. Crafting Nuke jak i Mining Lasera jest zablokowany.

Także z całym szacunkiem proszę kolegę o niewypisywanie takich rzeczy. Jeżeli nawet są jakieś wątpliwości, problemy to proszę o tym napisać - nie gryzę ;), a wszystko da się wyjaśnić.

adamros - H@ Lixium Polska

Opublikowano

Dobra , moja ocena na temat serwa:

Próbuję wejść na server , pisze "Logging In.." i czekam tak przez dobre 10 sekund. W końcu mi weszło i wpisałem /register hasło hasło. Czekam następne 10 sekund , aby wyskoczyło mi "Pomyślnie zarejestrowano". Mówię o lagach , ale to nie jedyna wada.

Idę do kawiarni , chcę się pobawić ComputerCraftem. Pisze mi "Nie masz uprawnień". Po co robić jakiegoś gościa? Niech gracz od razu cieszy się grą...

Jeszcze jedno: autor tego wątku chyba nie wie , co to Survival. Typ tego servera to RolePlay z modami , ponieważ tu są działki i miasto , a w Survivalu i w FreeBuildzie tego nie ma.

Opublikowano

Próbuję wejść na server , pisze "Logging In.." i czekam tak przez dobre 10 sekund. W końcu mi weszło i wpisałem /register hasło hasło. Czekam następne 10 sekund , aby wyskoczyło mi "Pomyślnie zarejestrowano". Mówię o lagach , ale to nie jedyna wada.

To była przejściowa wada, zdarza się. Piszę w komunikacje wyświetlanym na czacie (warto czasami poczytać informację),że jest jeszcze modernizacja serwera,a co za tym idzie, też mogą być właśnie takie chwilowe problemy. Teraz można śmiało grać i się dobrze bawić. Czasami coś tam jeszcze się opóźni.

Idę do kawiarni , chcę się pobawić ComputerCraftem. Pisze mi "Nie masz uprawnień". Po co robić jakiegoś gościa? Niech gracz od razu cieszy się grą...

I tutaj są podzielone zdania, widocznie nie miałeś styczności jako właściciel serwera i nie wiesz co tacy swobodni z uprawnieniami userzy potrafią zdziałać dla samego żartu, wtedy kto sprząta? Admin i mody ;). A tak to zwykła selekcja, jeśli wchodzi ktoś na serw i chcę od razu OP'a hehe to wiadomo,że taka osoba próbowała by kombinować ;). To tylko dla bezpieczeństwa, kultury i porządku :).

Jeszcze jedno: autor tego wątku chyba nie wie , co to Survival. Typ tego servera to RolePlay z modami , ponieważ tu są działki i miasto , a w Survivalu i w FreeBuildzie tego nie ma.

A tutaj się w zupełności zgodzę :)

Pzdr.

Opublikowano

UWAGA! Dzisiaj o godzinie 20:00 zostanie przeprowadzona aktualizacja modów. Potrzebna będzie nowa paczka modów, która będzie o wiele mniejsza, a do jej użycia będzie potrzebny czysty Minecraft (nie modyfikowany).

Aktualizacja potrwa około 2 godziny. Na czas aktualizacji zostanie włączona WL.

adamros - H@ Lixium Polska

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Paczuszka modów :

http://adf.ly/9XOG8

A tu skanik:

https://www.virustotal.com/file/c4f2aac7a639d663b3eda61aee113473bb2ce9991da23a106a06c9cd96eebf83/analysis/1339353890/

@EDIT: Zmieniono paczkę dodano kilka nowych modów

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Opublikowano

Sposób instalacji:

1.Skasować folder mods w %appdata%/.minecraft

2.W launcherze należy wybrać opcję Force update. Pliki Minecrafta muszą być czyste.

3.Rozpakować pobrany pakiet do %appdata% i zastąpić/nadpisać wszystkie istniejące pliki

(ref za fabian7771)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moim zdaniem serwer spoko troche sie laguje ale da się temu zapobiec jeszcze gdyby więcej graczy grało np dajcie ogłoszenie ze super serwer.itp ja bym dodal jeszcze jakiegos moderatora który by częściej grał niż np rzeczoznawca wtedy by gracze mogli się częściej rejestrować a nie czekać aż będzie jakiś admin

Resztę oceniam na duży plus i to wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...